Partners

Houtbouw

Bij ons vindt u de vakmensen om uw ideeën in hout uit te voeren. Wij leveren originele oplossingen voor hobby, werk en wonen. Betaalbaar, betrouwbaar en snel. Voor elke plek, voor elk gebruik. Wij verzorgen uw houten schuur of stal van tekening tot bouw, inclusief de aanvraag van vergunningen.

Hotcare

Bent u die hoge verwarmingskosten ook zo zat? En zit U erover na te denken om over te stappen naar een beter en kosten besparend systeem? Wij bieden dè oplossing in alternatieve energie aan particulier en bedrijf. Ga naar www.hotcare.nl.

Heatdesign

Heerlijk genieten bij een knapperend vuurtje. Steeds meer mensen kiezen voor een houtkachel of pelletkachel. De houtkachel of pelletkachel heeft zich met de tijd mee ontwikkeld en heeft tegenwoordig een hoog rendement. Zo geniet u niet alleen van uw kachel, maar bespaart u ook nog eens op uw stookkosten.

Met enthousiasme en deskundig advies zoeken wij met u naar de beste keus. Daarbij gaat het om sfeer en warmtevermogen in een passend design. HeatDesign dus! Ga naar www.heatdesign.nl.

Houtbouw

Lees meer

Hotcare, de oplossing in alternatieve energie

Lees meer

Heatdesign, besparen op je energie!

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwe producten, interessante aanbiedingen als eerste in je mailbox!