Ongekende mogelijkheden met prefab houtbouw

Als je op zoek bent naar een nieuwe overkapping, kan het soms lastig zijn om door de bomen het bos te zien. Daarom kun je in Nunspeet in onze showroom alle verschillende overkappingen naast elkaar vergelijken. Hier vind je een grote en diverse collectie overkappingen, veranda’s, buitenkamers, carports, kapschuren, hooibergen en nog veel meer.

Allereerst is het verstandig om te kijken welke stijl je in de tuin wilt creëren. Wil je een warme uitstraling in je tuin? Dan is een houten veranda of overkapping waarschijnlijk de juiste optie voor jou. Ga je liever voor een strakke en moderne uitstraling? Dan past een aluminium overkapping het mooist in jouw tuin.

Daarnaast is de maatvoering natuurlijk een van de belangrijkste punten om naar te kijken. Moet de overkapping over de hele lengte van de tuin komen of juist met een hoek, of misschien met een schuur ernaast? Geef de maten en de gewenste stijl gerust door aan onze deskundige adviseurs online, telefonisch of in ons filiaal in Nunspeet, en wie weet geniet je deze zomer al van je nieuwe overkapping.

Verder kun je bij de meeste overkappingen nog kiezen uit verschillende dakbedekkingen. Hierbij heb je bijvoorbeeld de keuze tussen polycarbonaatplaten, traditionele dakpannen, glas, zeil of een van de vele andere opties. Hierbij is het weer een kwestie van de stijl die je wilt creëren in je tuin in combinatie met het afwegen van de voordelen per dakbedekking. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze.

Als laatste is het verstandig om te kijken naar eventuele vergunningen die je moet aanvragen en of je de montage zelf wilt doen of wilt laten doen. Bij Olja kun je de montage aan ons overlaten, waardoor jij tijd hebt om lekker van het zonnetje te genieten. Alle overkappingen & veranda’s zijn verkrijgbaar voor zowel bedrijven als particulieren, en je bent altijd welkom bij ons in Nunspeet voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wacht niet langer en geniet deze zomer nog van jouw nieuwe overkapping

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwe producten, interessante aanbiedingen als eerste in je mailbox!