Kachels

Heerlijk genieten…

Heerlijk genieten bij een knapperend vuurtje. Steeds meer mensen kiezen voor een houtkachel of pelletkachel. De houtkachel of pelletkachel heeft zich met de tijd mee ontwikkeld en heeft tegenwoordig een hoog rendement. Zo geniet u niet alleen van uw kachel, maar bespaart u ook nog eens op uw stookkosten. Met enthousiasme en deskundig advies zoeken wij met u naar de beste keus. Daarbij gaat het om sfeer en warmtevermogen in een passend design. HeatDesign dus!

Houtkachels met cv aansluiting

Een cv houtkachel werkt en ziet er hetzelfde uit als alle door u bekende kachels, het enigste verschil is dat deze niet alleen de ruimte verwarmt waar deze in staat maar ook alle ruimtes die zijn voorzien van radiators en dus is aangesloten op uw centrale verwarming. In onze showroom aan de Industrieweg 10A in Nunspeet kunt u diverse modellen bekijken en kopen. Onze klanten komen in belangrijke mate uit Nederland en België.

Pelletkachels

Pelletkachels of ook wel houtgestookte cv kachels genoemd, worden meestal gestookt met houtpellets. Dit zijn korrels gemaakt van fijngeperst zaagsel en zorgt voor een schone manier van hout stoken. Pelletkachels zijn in diverse maten en soorten verkrijgbaar en makkelijk te plaatsen want er is namelijk geen schoorsteen meer nodig maar alleen een gevel doorvoer naar buiten. In veel gevallen kan een houtgestookte cv kachel vrij eenvoudig worden aangesloten op het al liggende cv systeem maar in sommige gevallen kan dit ook niet. Dan zal er naar een andere oplossing gezocht moeten worden. De hoog rendement kachels zijn uiteraard geschikt voor in de woonkamer en afhankelijk van de modellen ook prima te gebruiken onder de overkapping, op het terras of anderszins. Pelletketels worden veelal gebruikt wanneer er grote ruimtes verwarmt moeten worden.

Moretti Pelletkachels

Lees meer

Edilkamin Pelletkachels

Lees meer

Sierschouwen

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwe producten, interessante aanbiedingen als eerste in je mailbox!

    [recaptcha size:compact]