Mooi en duurzaam een houten garage

2 maart 2017

Mooi en duurzaam: een houten garage

 

Misschien heeft u wel eens nagedacht over het toevoegen van een garage aan uw woning? De kans is groot dat u dat tot op heden nog niet heeft gerealiseerd, gezien de benodigde tijd en moeite die daarvoor nodig is. Daarentegen is het natuurlijk wel een ideale oplossing, indien u er de ruimte voor heeft op uw woonerf.

Een garage is met name in de wintermaanden zeer handig. De dagen dat u te laat op uw werk aan kwam omdat u was vergeten dat u weer uw autoruiten moest krabben, zijn immers definitief voorbij. Een garage biedt een veilige plek voor uw auto, waardoor deze bestand is tegen het koude winterweer. Maar ook tegen andere vervelende zaken zoals vogelpoep, dit scheelt weer in de kosten die u jaarlijks aan de wasstraat kwijt bent!

U kunt er trouwens niet alleen uw auto in stallen, maar ook een motor, fiets of scootmobiel. Tevens biedt een garage een enorm potentieel aan opbergruimte, voor al die spullen waar u eigenlijk nog steeds geen vast plekje voor hebt gevonden.

Wanneer u kiest voor een houten garage, kan deze droom binnen een mum van tijd gerealiseerd worden. Daarnaast is hout een mooi en duurzaam materiaal, waar u nog geruime tijd van kunt genieten. Olja Houtbouw kan geheel op maat een houten garage ontwerpen én plaatsen, volledig conform de wensen van onze klanten. Niets is ons teveel, wij staan u met plezier bij gedurende het hele proces.

Informeer vandaag nog naar de vele mogelijkheden, of kom gezellig eens langs in onze showroom in Nunspeet!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwe producten, interessante aanbiedingen als eerste in je mailbox!