houten overkapping als extra leefruimte

2 maart 2017

Een houten overkapping als extra leefruimte

 

Wat is het toch fijn wanneer de zomer weer in aantocht is! Langere dagen, veel zon en heerlijk buiten zitten met vrienden en familie. Alhoewel, veel zon..? Helaas heeft het mediterrane klimaat tot op heden Nederland nog niet bereikt, waardoor het elk jaar weer gissen is naar het exacte aantal mooie dagen. Voor degenen onder ons die graag veel tijd in de buitenlucht spenderen, kan dit dus nogal een domper zijn.

Daar bestaat echter een fantastische oplossing voor: het (laten) plaatsen van een houten overkapping. Dit biedt eigenlijk extra stuk leefruimte, maar dan wel in uw tuin. U kunt op deze manier het hele jaar door genieten van de buitenlucht, zonder de angst dat u met barbecue en al weer uw huis in moet rennen wanneer er plotseling donkere wolken opduiken aan de horizon.

De overkapping zelf is overigens geheel naar eigen smaak en stijl te ontwerpen. U kunt ervoor kiezen de overkapping tegen uw woning aan te bouwen, in feite als een soort verlengstuk van uw huis. Maar u kunt ook een geheel vrijstaande overkapping laten plaatsen, dit kan een zeer sfeervol plekje in uw tuin creëren waar zeker u nog vele uurtjes zult spenderen.

Olja Houtbouw bestaat uit een team dat vakmanschap hoog in het vaandel heeft. Wij kunnen praktisch al uw ideeën en wensen realiseren, in combinatie met een betaalbare en efficiënte werkwijze. Indien u dit wenst nemen wij u al het werk uit handen, maar u kunt er ook voor kiezen een bouwpakket aan te schaffen en alles zelf te installeren. Uiteraard staan wij u ook in dit geval graag bij, wanneer u toch nog vragen mocht hebben.

Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan via deze link! U kunt uiteraard ook eens een kijkje komen nemen in onze nieuwe showroom in Nunspeet.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwe producten, interessante aanbiedingen als eerste in je mailbox!