De voordelen van een tuinhuisje!

2 maart 2017

De voordelen van een tuinhuisje!

 

Heeft u altijd het gevoel te weinig ruimte te hebben voor al uw spullen? En beschikt u toevallig over een tuin? Dan kan een tuinhuisje misschien wel de ideale oplossing zijn!

Veel mensen overwegen om hun woning uit te bouwen wanneer ze geconfronteerd worden met een gebrek aan opbergruimte. Dit is natuurlijk een fantastische optie, indien u zowel tijd als geld te besteden hebt. Het plaatsen van een uitbouw kost namelijk aardig wat, daarnaast neemt het veel tijd in beslag. En dan hebben we het nog niet eens over de vergunning, het is natuurlijk maar de vraag of de gemeente deze wel aan u wil of kan verstrekken.

Een tuinhuis is eigenlijk een veel gemakkelijkere optie, die ook nog eens bijzonder fraai is. Vrijwel elk mogelijk ontwerp kan worden gerealiseerd, zodat het tuinhuisje een mooi geheel vormt met uw tuin én woning. Een tuinhuis creëert een grote hoeveelheid extra opbergruimte, maar kan ook voor diverse andere doeleinden worden gebruikt. Denk aan een hobbyschuur, als speelhuisje voor de kinderen of misschien zelfs wel een sauna!

Tuinhuizen zijn op verschillende manieren te installeren. Zo kunt u opteren voor een bouwpakket en het tuinhuisje zelf in elkaar zetten, of u kunt overwegen een expert in te schakelen die u al het werk uit handen neemt. Olja Houtbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van alle soorten houten bouwwerken en kan u daardoor eindeloze variaties op het klassieke tuinhuisje bieden. Wij kunnen voor eenieder een passend ontwerp realiseren.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij informeren u geheel vrijblijvend over alle mogelijke opties!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwe producten, interessante aanbiedingen als eerste in je mailbox!