Laatste nieuws

houten overkapping als extra leefruimte

De overkapping zelf is overigens geheel naar eigen smaak en stijl te ontwerpen. U kunt ervoor kiezen de overkapping tegen uw woning aan te bouwen, in feite als een soort verlengstuk van uw huis. Maar u kunt ook een geheel vrijstaande overkapping laten plaatsen

Lees meer

WINTERMARKT zaterdag 30 november

WINTERMARKT NUNSPEET! De wintermaanden komen eraan, dus het is weer tijd voor gezelligheid! Op zaterdag 30 november organiseren wij een wintermarkt. De markt is overdekt, dus het is lekker warm en droog. Waar u ook nog eens heerlijk kan genieten van een hapje en een drankje. Er zijn allemaal kramen met leuke (handmade) artikelen, cadeau’s, kleding voor iedereen, woondecoratie, brocante en nog veel meer. Dit jaar bieden wij ook workshops aan. Houdt onze Facebook pagina in de gaten voor alle informatie!

Lees meer

Mooi en duurzaam een houten garage

U kunt er trouwens niet alleen uw auto in stallen, maar ook een motor, fiets of scootmobiel. Tevens biedt een garage een enorm potentieel aan opbergruimte, voor al die spullen waar u eigenlijk nog steeds geen vast plekje voor hebt gevonden.

Lees meer

De voordelen van een tuinhuisje!

Heeft u altijd het gevoel te weinig ruimte te hebben voor al uw spullen? En beschikt u toevallig over een tuin? Dan kan een tuinhuisje misschien wel de ideale oplossing zijn!

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwe producten, interessante aanbiedingen als eerste in je mailbox!