Kavel gekocht?

Ervaar de mogelijkheden van prefab houtbouw

Wonen in een massieve vrijstaande prefab houtbouw woning gebouwd in houtstapelbouw of houtskeletbouw brengt rust en ruimte, het leeft, geeft energie, gezelligheid en het heeft uitstraling en karakter. Het is bijzonder fijn wonen in een houten huis. De prefab woningen of hsb huizen bieden naast een hoog comfortabel woongevoel en gevoel van welzijn, ook een ongekende isolatiewaarde waarmee U vele euro’s op jaarbasis veel kunt besparen!

Aannemer voor het hele proces

U een aannemer bouwbedrijf wat uw massieve exclusieve houten droomhuis, recreatiewoning of ander houten gebouw, van kapschuur tot droomvilla in houtstapelbouw of houtskeletbouw houtbouwsystemen samen en voor U kan realiseren? Een bouwbedrijf wat al vele projecten met succes heeft afgerond in zowel binnen als buitenland en misschien Uw wensen uitvoeren wel het volgende succesvolle project wordt? Meer informatie.

Zelf monteren?

Wilt U zelf bouwen en de eindmontage ter hand nemen om zo kosten te besparen? Binnen een straal van honderd kilometer gerekend vanaf de werkplaats (met uitzondering van de Waddeneilanden) leveren wij geheel kosteloos en snel het bouwpakket op de gewenste locatie. Desgewenst kunnen wij ook de bouwvergunning bij de gemeente voor U regelen. Als de bouwvergunning wordt verleend betaalt U alleen de legeskosten. Meer informatie.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwe producten, interessante aanbiedingen als eerste in je mailbox!