Jacuzzi

Eco4wall

Met gepaste trots presenteren wij U de hybrid hot tub Eco4wall! De jacuzzi’s die wij leveren van Beachcomb zijn aan alle zijden volledig geisoleerd waarbij geen enkele opening wordt overgeslagen. Efficient leidingwerk met extern management controle systeem stuurt de waterpoort hydroliek aan voor volledige actieve werking van de zittingen. Gebruik makend van zo min mogelijk pompen en het laagst mogelijke aantal PK’s voor een uitermate laag energieverbruik.

Energie efficiency

Alle vier zijden, de Eco4wall, zijn tot een maximum gevuld met een uitstekend isolatie materiaal waarmee de beste energie efficiency bereikt word. Dit is bevestigd door recente studies. Isolatie is de belangrijkste optie met de meeste invloed voor een energiebesparende werking.

Eco4wall is;

-niet beschikbaar, of niet begrepen door andere spa leveranciers.
-foutief uitgelegd aan klanten door onze concurrentie.
-een dure optie die bespaart op operationele kosten.
-de nummer 1 factor bij het minder verbruik van energie, zoals studies uitwijzen.

U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom in Nunspeet om de hottubs van dichtbij te bekijken. Wilt u liever meteen een hot tub online kopen? Dat kan ook bij ons. Neem rustig de tijd om alle modellen van Beachcomb hier in onze webwinkel te bekijken en via ons veilige betaalsysteem kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwe producten, interessante aanbiedingen als eerste in je mailbox!