Droomhuis laten realiseren?

Uw aannemer voor uw droomhuis

U zoekt een aannemer bouwbedrijf wat uw massieve exclusieve houten droomhuis, recreatiewoning of ander houten gebouw, van kapschuur tot droomvilla in houtstapelbouw of houtskeletbouw houtbouwsystemen samen en voor U kan realiseren? Een bouwbedrijf wat al vele projecten met succes heeft afgerond in zowel binnen als buitenland en misschien Uw wensen uitvoeren wel het volgende succesvolle project wordt?

Geen zorgen in het hele proces

Door goed overleg en met al onze ervaring kan Olja U het gehele bouw proces voorzien van goede adviezen, van bouwtekening maken tot bouwvergunning aanvraag en Uw betrouwbare partner zijn bij het vervullen van Uw wensen. Olja Houtbouw levert op maat geprefabriceerde bouwpakketten naar uw wensen van vrijwel elk denkbaar hout project in houtstapelbouw, houtskeletbouw en of paneelbouw constructie.

Offerte aanvragen?

Heeft U al een bouwtekening laten maken en wil U liever uw exclusieve prefab huis, garage, schuur of elk overig houten gebouw zelf opbouwen? Geen probleem, ook dit behoort tot onze flexibele mogelijkheden. Wij kunnen in circa drie maanden tijd uw houten droomhuis als bouwpakket huis of overig constructie gebouw leveren. Voor een vrijblijvende offerte prijs aanvraag kunt u uw bouwtekeningen aan ons versturen. Prijzen al vanaf € 400,- per vierkante meter.

Mogelijkheden

We kunnen u van alles schrijven over wat wij doen met hout op deze website, maar het liefste laten wij u dat zien. Dus twijfel niet en maak vrijblijvend een afspraak met Alex van Olst telefoonnummer 06-53839916 gevestigd in Hulshorst wat tussen Nunspeet en Harderwijk ligt in de provincie Gelderland, midden Holland, of vraag een brochure en offerte aan. Wij willen U graag de sfeer en de warmte van een blokhut houten woning laten voelen. Wij bouwen in Nederland en ook in het buitenland. Wonen in de Eifel en de Belgische Ardennen. Op diverse parken nog kavels in de verkoop. In Hongarije en Varna Bulgarije biedt Olja diverse bouw kavels en vakantiehuizen te koop aan.

Kavels

Hebt U zelf een kavel om op te bouwen, dan is dit natuurlijk geen probleem. Wist u dat op veel campings waar nu een chalet staat in overleg met de gemeente het mogelijk is om hier een houten recreatiewoning of blokhut te bouwen?

Financiering

Hypotheek / financiering tot 100% met een looptijd tot dertig jaar is mogelijk. Informeer bij ons voor mogelijkheden.

Informatie

Voor nadere informatie, offerte details en een eventuele prijs, maken wij graag een afspraak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Nieuwe producten, interessante aanbiedingen als eerste in je mailbox!